Facebook Twitter Instagram Youtube Google+
Phone +36 70 400 4874

Utazás

Hasznos információkat gyűjtöttünk össze az Ön számára.

Késés

Járataink percre pontosan indulnak, ezért kérjük utasainkat, hogy a járat indulása előtt legalább 20-30 perccel legyenek kint a buszpályaudvaron. Sajnos a későn érkező utasokat nem tudjuk megvárni, ezzel ugyanis a többi, időben érkező utasnak okoznánk kellemetlenséget. Abban az esetben, ha utasunk 5 perccel az indulás előtt nem jelenik meg a busznál, a buszjegye érvénytelenné válik és újra eladható.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Díjvisszatérítés

Az elővételben megváltott, de utazásra fel nem használt menetjegyek árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Sztornó

Több mint 72 órával az indulás előtt a jegyár 20%-át vissza tudjuk téríteni. Kevesebb mint 72 órával az indulás előtt azonban már nem áll módunkban visszatéríteni a jegyárat. Amennyiben az utas retúrjeggyel rendelkezik, az első utazás időpontja a sztornó feltételek alapja.
Elérhetőség: E-mail: info@orangeways.com

Mobilvásárlás esetén a jegyárat visszatéríteni nem áll módunkban. Az akciós, illetve a 2000 HUF alatti jegyek nem sztornózhatók.

Buszjegy módosítási határidők, költségek

Foglalás módosítása (megvásárolt buszjegy esetén):
Csehország, Szlovákia, Ausztria, Lengyelország, Románia, Németország (Drezda, Berlin) Módosítási díj: 1500 HUF / fő / irány Egyirányú jegy módosítása: 1500 HUF Retúrjegy módosítása: 2 x 1500 = 3000 HUF

Amszterdami vonal (Nürnberg, Frankfurt, Köln, Düsseldorf, Eindhoven, Utrecht) Egy irányú jegy: 4500 HUF / fő / irány Retúrjegy módosítása: 2 x 4500 = 9000 HUF Névmódosítás díja: 3500 HUF / fő / irány

Amszterdami vonal (Nürnberg, Frankfurt, Köln, Düsseldorf, Eindhoven, Utrecht) 5000 HUF / fő / irány

A módosítási szándékot kérjük, az utazás előtt minimum 120 perccel jelezze ügyfélszolgálatunknak! A módosítás a jegy megváltásától számított 3 órán belül díjmentes!

Tudjon meg többet az utazási dokumentumokról

Útlevél vagy személyazonossági? Amennyiben Ön EU-s állampolgár útlevéllel és személyi igazolvánnyal egyaránt utazhat. Nem EU-s állampolgároknak útlevélre van szüksége az utazáshoz! Kérjük, hogy mindig ellenőrizze le úti okmányainak érvényességét!
Érvényes vezetői engedély (jogosítvány) csak Magyarország területén érvényes személyazonosításra, nem számít úti okmánynak.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy nemzetközi járatainkra nem szállhat fel érvényes személyazonossági igazolvány vagy útlevél nélkül.

Megértésüket köszönjük! Tudjon meg többet a Schengeni övezetről.

Poggyász

Csak és kizárólag az a kézipoggyász vihető fel a fedélzetre, amely az ülés feletti csomagtartóba bezárható! Csomagtérben elhelyezett poggyász: 2 db poggyász árát a menetjegy tartalmazza.
3. poggyász szállítása csak felár és szabad kapacitás esetén lehetséges, ára megegyezik egy teljes árú menetjeggyel.
Csak csomag szállítása nem lehetséges, tehát postai szolgáltatást nem biztosítunk!
Bicikli csak szétszerelt állapotban szállítható, melyről az utasnak kell gondoskodnia, a bicikli szállítási díja 2100 HUF / bicikli / irány.
A buszon hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Egyéb poggyászinformációért kérjük, kattintson az Üzletszabályzatra.

Utazás gyermekkel

Gyermekek 10 éves korig csak szülői vagy nagyszülői kísérettel utazhatnak. Amennyiben csak a nagyszülővel utazik a gyermek, a törvényes képviselő által kitöltött és aláírt meghatalmazás szükséges! Gyermekek 10 éves kortól 14 éves korig felnőtt kíséretével utazhatnak, a törvényes képviselő által kitöltött és aláírt Szülői nyilatkozat birtokában. Gyermekek 14 éves kortól utazhatnak felnőtt kíséret nélkül, felnőtt menetjegy áráért, és a törvényes képviselő által kitöltött és aláírt Szülői nyilatkozat birtokában.

Kisállatok szállítása

Kisállatok szállítása tilos az OrangeWays buszjáratain, csak vakvezető /segítő kutya szállítása engedélyezett.

Panaszos ügyek

Panaszos ügyek esetén a kivizsgálási idő a benyújtástól számított 90 nap. Panaszokat csak az utazástól számított 90 napig fogadunk be.

NAIH azonosító: NAIH-115673/2017

Amennyiben kérdés merül fel, örömmel állunk rendelkezésre a megadott elérhetőségeken!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

Az érdeklődés tárgyától függően különböző módokon veheti fel velünk a kapcsolatot.

Szeretne időt spórolni?

  • Általános jellegű kérdéseire jó eséllyel megtalálhatja a választ gyakori kérdéseink között – csak kattintson ide!
  • Ha nem talált választ a kérdéseire, vagy speciális igénye van, a leggyorsabban az Orangeways e-mail ügyfélszolgálatának munkatársai tudnak segíteni.
  • Kérdésével hívjon minket telefonon a +36(70)4004874-es telefonszámon, munkanapokon 9:00-17:00 óra között.
Üzenetének elküldésével Ön automatikusan elfogadja az Orangeways Hungária Kft. adatkezelési nyilatkozatát.