Hírek

Rajzpályázat

Osztálykirándulás ajándékba

Az Orangeways rajzpályázatot hirdet – a nyeremény egy bécsi osztálykirándulás

Az Orangeways nemzetközi buszvállalat „Utazás Európában” címmel rajzpályázatot hirdet általános iskolás alsó- és felső tagozatos diákok számára. A nyertes osztályát az Orangeways bécsi osztálykirándulással jutalmazza.  A felhívást a vállalat több mint 2000 iskolába juttatta el, bízva abban, hogy a zsűrinek sok munkát adnak majd a beérkező, szebbnél szebb alkotások.

A buszvállalat a pályázattal szeretné felhívni a diákok figyelmét Európa kultúrájának szépségére, sokszínűségére és az utazás örömére. Az Orangeways fontosnak tartja, hogy a gyermekek már korán megismerkedjenek más országok jellegzetességeivel, nyitottak legyenek a világra és otthonosan mozogjanak Európában.

Hogyan lehet pályázni?

 • A rajzpályázaton minden diák részt vehet egy, vagy több szabadon választott technikával készült rajzzal.
 • A rajz témája: „Utazás Európában”.
 • A pályázat határideje: 2017. június 15.
 • A pályaműveket e-mailben szkennelt, vagy fotózott formában kell beküldeni a palyazat@orangeways.com e-mail címre a következő információk feltüntetésével:
  • a diák neve, kora,
  • osztálya,
  • iskola neve, címe,
  • a diák legalább egy szülőjének, vagy gondviselőjének e-mail címe, telefonszáma,
  • és a pályamű címe.

Szárnyaljon bátran a fantázia, mert minél ötletesebb és színesebb a rajz, annál nagyobb esély van a nyerésre!

Rajzolásra és OSZTÁLYKIRÁNDULÁSRA FEL!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK – Rajzpályázat általános iskolások számára !

Megújul az Orangeways Weboldala

         

MEGÚJULT AZ ORANGEWAYS WEBOLDALA

Közelgő tizedik születésnapunk alkalmából a modern kor igényeihez igazítottuk weboldalunkat. Utasaink igényeit tartottuk szem előtt, amikor felhasználóbarát, átlátható weboldalt alkottunk: könnyebbé tettük a keresést, gyorsabbá a tájékozódást és egyszerűbbé a menetjegy-foglalást.

Információinkat ezentúl okos telefonon, tableten, vagy asztali számítógépen is el lehet érni. A könnyed kezelhetőségben látogatóink segítségére van a honlap közepén elhelyezkedő utazáskereső panel, amelyen keresztül néhány kattintással megadhatják utazásuk célját, idejét és azt is, hogy mennyi jegyet szeretnének vásárolni.

Új menetjegy-váltási megoldások

Utasaink igényeit szem előtt tartva a menetjegy megváltása online bankkártyás fizetéssel is megoldható elektronikus fizetési rendszerünkben. Egyszerűen foglalható utazás a Borgun és a Barion rendszerével, és továbbra is lehetőség van PayPal-al történő vásárlásra.

A biztonság a legfontosabb

Oldalunk minden jogszabályi követelménynek megfelel, tartalmazza az adatvédelemre és a szerződési feltételekre vonatkozó szabályokat, melyek az utasok jogainak védelmét szolgálják. Utasaink adatainak teljes biztonságát az SSL tanúsítvány garantálja.

További újdonságok jönnek

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Hamarosan új hírekkel, akciókkal és videókkal színesítjük weboldalunkat, még hatékonyabbá tesszük a panaszkezelést, és a járatokkal kapcsolatos információk kommunikálását.

Bízunk abban, hogy megújult honlapunkon mindenki könnyedén megtalálja saját álomutazását.

Jó böngészést kíván az Orangeways!

Megújul az Orangeways – Világgazdaság

Tizennégy új – Mercedes és FOTON típusú – autóbusszal bővíti idén gépparkját a fennállásnak tízedik évét ünneplő Orangeways. A nemzetközi távolsági járatokat üzemeltető vállalat megújítja működési modelljét is. Járatait mostantól kizárólag saját buszaival és gépjárművezetőivel üzemelteti.

A 10 éve alapított Orangeways társaság járművei eddig 3 millió utast szállítottak, és összesen 25 millió kilométert tettek meg Európa útjain egyetlen személyi sérüléssel járó baleset nélkül. Ma huszonöt busz és száz tapasztalt sofőr áll az utasok rendelkezésére. A társaság a szolgáltatás minőségének javítása érdekében kizárólag saját kapacitással, alvállalkozók bevonása nélkül végzi tevékenységét, illetve garantálja a biztonságot és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

A buszpark új arculata elegáns és egyedi
A megújulás jegyében az Orangeways az arany és fekete szín ötvözésével izgalmas és karakteres megjelenést öltött a buszokra. Az arannyal a minőséget, a feketével az örök eleganciát kívánta kifejezni. Az új arculat komolyságához kedélyes és szerethető elem is társul: egy vidám béka, aki a kalandvágyat, a haladást és a valóságba vegyített csipetnyi meseszerűséget jelképezi, megtestesítve ezzel mindazt, amit egy utazás jelent.