Megújul az Orangeways Weboldala


Közelgő tizedik születésnapunk alkalmából a modern kor igényeihez igazítottuk weboldalunkat. Utasaink igényeit tartottuk szem előtt, amikor felhasználóbarát, átlátható weboldalt alkottunk: könnyebbé tettük a keresést, gyorsabbá a tájékozódást és egyszerűbbé a menetjegy-foglalást.

Információinkat ezentúl okos telefonon, tableten, vagy asztali számítógépen is el lehet érni. A könnyed kezelhetőségben látogatóink segítségére van a honlap közepén elhelyezkedő utazáskereső panel, amelyen keresztül néhány kattintással megadhatják utazásuk célját, idejét és azt is, hogy mennyi jegyet szeretnének vásárolni.

Új menetjegy-váltási megoldások

Utasaink igényeit szem előtt tartva a menetjegy megváltása online bankkártyás fizetéssel is megoldható elektronikus fizetési rendszerünkben. Egyszerűen foglalható utazás a SimplePay rendszerével, és továbbra is lehetőség van PayPal-al történő vásárlásra.

A biztonság a legfontosabb

Oldalunk minden jogszabályi követelménynek megfelel, tartalmazza az adatvédelemre és a szerződési feltételekre vonatkozó szabályokat, melyek az utasok jogainak védelmét szolgálják. Utasaink adatainak teljes biztonságát az SSL tanúsítvány garantálja.

További újdonságok jönnek

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Hamarosan új hírekkel, akciókkal és videókkal színesítjük weboldalunkat, még hatékonyabbá tesszük a panaszkezelést, és a járatokkal kapcsolatos információk kommunikálását.

Bízunk abban, hogy megújult honlapunkon mindenki könnyedén megtalálja saját álomutazását.

Jó böngészést kíván az Orangeways!